DJEVOJKE, SLAŽETE LI SE? / Oni su najzgodniji nogometaši Europe!

Na neko vrijeme Europa će disati u znaku Europskog prvenstva - za muškarce zbog nogometnih vještina, a za žene zbog nogometnih ljepota. Pogledajte tko su najzgodniji sudionici Eura.

10.6.2012.
18:21
VOYO logo

Za one koji još ne znaju, europsko prvenstvo se ne gleda zbog nogometaša i njihove fantastične igre, nego nogometaša i njihovog fantastičnog izgleda. Ako ste barem jednom bili ušutkani jer ne komentirate odličan dribling ili asistenciju, već biceps na dotičnom igraču, znate o čemu pričamo. Ljubiteljima ljepše strane nogometa donosimo petoricu veličanstvenih koji će idućih mjesec dana mamiti uzdahe pripadnica nježnijeg spola diljem Europe.

Nogometni plejboj, ljubitelj blještavila, šljokica i skupih stvari, CristianoRonaldo, postao je apsolutni hit među ženama od kada je prvi puta puknuo loptu. Broj odigranih utakmica i snimljenih reklamnih kampanja mu je podjednak, na teren nikada ne izlazi bez savršeno stilizirane frizure, a sve ga se rjeđe može vidjeti i bez ruske manekenke IrineShayk. Iako se hrani blicevima fotoaparata i svjetlima reflektora, u posljednje vrijeme, osobito od kada mu je surogat majka za petnaest milijuna dolara rodila sina, sve teže podnosi medijsku pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlađahni Nizozemac rjeđe se pojavljuje pred fotoobjektivima od svog portugalskog kolege, ali je s ovakvim okicama definitivno zaslužio mjesto na našoj listi. Nakon sinoćnjeg poraza od Danske, Robina van Persieja tješila je supruga, marokanska manekenka, no nema veze, nama je i oženjen drag.

Happy end i za Ikera Casillasa koji je šokirao svijet i svoju zaručnicu novinarku kojoj je uvalio jezik u live prijenosu nakon osvojene utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko ne bi poželio frajera koji ovako pleše? Kad se tome doda impresivna nogometna karijera i plaća od nekoliko milijuna eura,  GerardPique je svakako dobar ulov. No ulovila ga je Shakira, čak su se i zaručili. Posljednje informacije o ljubavi s kolumbijskom pjevačicom ne idu na ruku obožavateljicama, ali euro traje dovoljno dugo da se zadovolje i najveći apetiti.

Zavidnu sposobnost prepoznavanja mladih nogometnih talenata osim skauta imaju i manekenke. Odavno između piste i terena ima neka tajna veza, a u nju se upetljao i VedranĆorluka. Zbog svih skidanja dresova i pokazivanja isklesanih torza u žaru slavlja zbog zabijenih golova, toplo se nadamo da će hrvatska reprezentacija dogurati što dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo