o Milanoviću / 'On je divlji nekulturni primitivac. Vulgarno divljaštvo'

Image
Foto: Srećko Niketić/Pixsell

Premijer je za predsjednika rekao i da 'nije normalan', pa pobrojao koja je sve Milanović izvrijeđao

29.10.2022.
13:22
Srećko Niketić/Pixsell
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković danas je u Zagrebu, odgovarajući na pitanje novinara, uzvratio na izjave predsjednika Zorana Milanovića nazvavši ga "nekulturnim primitivcem".

Podsjetimo, danas je ranije tijekom dana Milanović komentirao ličko-senjskog župana Ernesta Petryja koji ga je nazvao "ugojenim prascem". Odgovorio mu je da "ima pravo biti ugojeni prasac", s obzirom na godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je za predsjednika rekao da vrijeđa sve oko sebe.

"Nemojte to svoditi na ping-pong ili svađu. Ne izgleda tako, izgleda tako da jedan divlji, nekulturni primitivac, vrijeđa sve oko sebe. Kad mu netko odgovori, onda je svađa. Što mu je Petry rekao prvi? Je li mu bilo tko rekao što prvi? Vrijeđa mene, predsjednika Sabora, HDZ, novinare, kolege iz bivše stranke. To je primitivno, vulgarno divljaštvo", rekao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveo je sve što je Vlada radila proteklih tjedana i usporedi s Milanovićem. Pa se osvrnuo i na Krimsku platformu na kojoj je bila Nancy Pelosi i koju je predsjednik izignorirao, a prisjetio se i da kao predsjednik države nije čestitao Dan državnosti.

"Borimo se između dvije Hrvatske, one koja radi i Hrvatske primitivizma i divljaštva, njega i njegovih simpatizera. Divlji i nekulturni primitivac, koji je sve samo ne normalan! Moraš biti budala da to toleriraš, ili mazohist. Što je njemu Petry rekao? Je li mu netko nešto rekao prvi? Vrijeđa HDZ, vrijeđa predsjednika Sabora, vrijeđa mene. Vi ste na to pristali kao da je normalno, a to nije normalno!", rekao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo