Olujno nevrijeme rušilo stabla, poplavljeni podrumi

Stabla i smeće na cesti, podvožnjaci i podrumi pod vodom, te poplavljene ulice, rezultat su snažnog nevremena koje je u petak navečer pogodilo Zagreb. Vatrogasci su intervenirali čak 30 puta.

2.9.2011.
23:53
VOYO logo

Nakon što su iznad zagrebačkog neba u petak kratko sijevale munje, oko 21 sat i 30 minuta glavni grad Hrvatske pogodilo je snažno nevrijeme. Velika količina kiše potopila je ulice, a promet se odvijao otežano.

Nevrijeme nije dugo trajalo, oko 20 minuta, no onima koji su se našli na ulici nije bilo ni malo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilna kiša poplavila je ceste na kojima je bilo i dijelova stabala, te smeća koje je nanio snažan vjetar.

Vatrogasci su pozvani u pomoć u Botinac i Svetu Klaru, gdje su žiteljima poplavljeni podrumi. Poplavljeni su bili podrumi i u sjevernom dijelu grada Zagreba, te podvožnjak kod Škorpikove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javljeno nam je da je u Sigetu u Freudovoj ulici stablo palo na cestu", kazao nam je u petak dežurni u JVP Zagreb. No, stabala na prometnicama bilo je i više. Građani su, pak, dojavili da se grane stabala nalaze i na Aveniji Dubrovnik kod INA-e.

"I jutros smo tri puta izašli na teren jer su nam građani dojavili da su pala stabla. U Šestinama na Zamorskom bregu jedno se srušilo na ulicu. Imali smo intervenciju i kod Zagrebačke avenije i Golikove kod HT-a, te kod Savskog mosta na okretištu za tramvaje", kažu nam u JVP gdje su do kasno u noć također imali pune ruke posla.

Dodajmo svemu, da su nam građani u petak dojavili da je zbog udara groma u kvaru bio semafor na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Slavonske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo