oporavlja se /

Oliver pobjeđuje u ratu s karcinomom: 'Osjećam se dobro, lipo jedem, drži me bokun pisme'

Image
Foto: Arhiva/Davor Puklavec/Pixsell

Zahvaljujući mladenačkom srcu i 'dišpetu', Oliver je očigledno objavio rat karcinomu na plućima, kojeg će prema svemu sudeći i pobijediti

14.3.2018.
14:43
Arhiva/Davor Puklavec/Pixsell
VOYO logo

Zdravstveno stanje Olivera Dragojevića uvelike se popravlja. Nalazi pokazuju da se njegov tumor na plućima značajno smanjuje, a s kemoterapijama će "stari morski vuk“ nastaviti do daljnjega ne bi li zloćudno tkivo posve iskorijenio iz svoga tijela, piše Tabloid.hr.

Dragojević je trenutno u Splitu, a u bolnicu odlazi samo na redovne preglede. Osnažuje ga, kaže, pozitivna misao, brižna obitelj i "bokun pisme“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se dobro, lipo jedem, a sad je malo zatoplilo pa mogu i vanka povirit. Ranije me je bilo strah da ne skupim kakvu virozu. Još bi mi samo to tribalo“, kazao je ekskluzivno za Tabloid.hr. Oliver dodavši kako bi poludio bez pjesme, Hajduka i prijatelja sa scene koji ga gotovo svakodnevno posjećuju.

Od Oliverovog sina Dina doznajemo pak kako su Tedi Spalato, Gibonni, Alan Bjelinski te Ante Gelo već uobičajeni gosti u domu Dragojevićevih. S njima se  zabavlja, jede, a naravno uvijek sve začine i pokojom pjesmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Tabloidu.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo