Oko 7.500 ljudi 'lajkalo' post ogorčene Slavonke

Post jedne Slavonke na Facebook stranici Vlade 'lajkalo' je oko 7.500 građana! Ogorčena djevojka obratila se vladajućima s porukom da ima 'nekoliko primjedbi na njihov usrani rad'.

6.9.2012.
0:08
VOYO logo

Ogorčena Slavonka u podužem postu opisala je svoje probleme u životu, a tekst je "zasolila" i s nekoliko psovki. Završila je strukovnu školu za primalje, no nije se uspjela upisati na istoimeni studij.

"Ispostavilo se da gimnazijalci znaju o ginekologiji, porodništvu i anatomiji više nego moja strukovna škola! Pa dajte, molim vas?", piše djevojka dodajući da nitko iz strukovne škole nije uspio upisati studij za primalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A sada druga stvar! Jeste li vi normalni? Znate li vi kako je živjeti s usranih 1.600 kuna? Znaju li vaša djeca? Ne znaju! Jer je njima to džeparac za jednu noć!", piše djevojka navodeći da živi u propaloj Slavoniji te da joj "genijalne odluke" Vlade ne dopuštaju "da se makne iz ove vukojebine".

Slavonka o neimaštini, Vlada o strpljenju

Istaknula je da s 1.600 kuna ne može pokriti stanarinu i režije, a da o hrani može samo maštati. Sarkastično se prisjetila da su Hrvati peti u svijetu po pretilosti i navela da "se Vlada dosjetila da nam sjebe plaću kako se ne bismo povisili na toj ljestvici." Nedugo nakon njenog posta iz Vlade su joj odgovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je rečeno kako se Vlada prvenstveno u ovom mandatu brine za gospodarski oporavak, nove investicije, nova radna mjesta i preokrenuti trend BDP-a u pozitivan. Promjene ne dolaze preko noći. Povodom šest mjeseci napravili smo i video dotadašnjih poteza: http://youtu.be/b7ca7ji3Ivw Premijer Milanović osvrnuo se također na prethodnih šest mjeseci Vlade na VladaUp-u: http://youtu.be/XsFFaDEFiUk", napisali su administratori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo