OGLASIO SE IVICA TODORIĆ: / Tvrdi da ima nove šokantne dokaze o Andreju Plenkoviću i grupi Borg

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

'Sada prilažem šokantni dokaz (mail) – članovi zločinačkog udruženja grupe Borg sada postavljaju članove nadzornog odbora u Agrokoru i u članicama grupe Agrokor',

25.5.2021.
12:13
Marko Lukunić/Pixsell
VOYO logo

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je na Facebooku tekst s preslikama nekih dokumenata iz 2017. godine za koje kaže kako dokazuju da su članovi grupe Borg postavljali članove Nadzornog odbora u Agrokoru, a ponovno proziva i premijera Andreja Plenkovića za davanje politilke podrške "zločinačkom udruženju grupe Borg".

Todorićevu objavu naslovljenu "Simboli korupcije u akciji" prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TODORIĆ PROGOVORIO O NOVOJ OPTUŽNICI: /

'Ne stavlja se nama na teret 18 milijardi...'; Plenkovića optužio za 'neprijateljsko preuzimanje'

Image
TODORIĆ PROGOVORIO O NOVOJ OPTUŽNICI: /

'Ne stavlja se nama na teret 18 milijardi...'; Plenkovića optužio za 'neprijateljsko preuzimanje'

'Plenković šalje grupu Borg u Agrokor da ga opljačkaju'

"Danas u RH su svima poznate činjenice da je zločinačko udruženje grupa Borg dobila političku podršku da piše zakon sebi po mjeri, a koji je predsjednik HDZ-a Plenković manipulacijama, lažima i političkim autoritetom nametnuo Vladi i Saboru na izglasavanje. Nakon čega je grupa BORG neprijateljski preuzela privatnu imovinu Agrokor. Kako cilj nije bio samo preuzeti Agrokor već sada predsjednik HDZ-a Plenković šalje grupu BORG u Agrokor da ga i OPLJAČKAJU.

Iako je Ante Ramljak od članova grupe BORG jedini zaposlenik Agrokora ponovno ostali zločinci iz grupe BORG ilegalno dolaze u Agrokor i njime upravljaju. Sada prilažem šokantni dokaz (mail) – članovi zločinačkog udruženja grupe Borg sada postavljaju članove nadzornog odbora u Agrokoru i u članicama grupe Agrokor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u svakom trgovačkom društvu vlasnik imenuje i skupštinu i nadzorni odbor ovdje se vidi tko je praktički vlasnik Agrokora i tko imenuje funkcionere u Agrokoru.

'Kako sud i DORH takav kriminal dopuštaju?'

Ali to nije sve, sada drugi još šokantniji dokaz, A. Ramljak šalje dokumentaciju – nadzorni odbor prijedlog novih članova i to nezamislivo – Teni Mišetić (naravno Plenkoviću) i Martini Dalić. Čovjek ostaje u nevjerici. Kako sud, DORH takav kriminal dopuštaju? Što rade istraživački novinari?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da vlasnici imenuju članove nadzornih odbora, u ovom slučaju to može biti Izvanredni povjerenik Ramljak – kojemu je Plenković pisao životopis za nominaciju u Agrokor – a IZNAD NJEGA JE PVV, SUD, A NE Plenković, Dalić, Bricelj, Korunjić, Besak i slični (usput svi članovi zločinačke grupe BORG) osim toga nisu zaposleni u Agrokoru, a Agrokorom upravljaju, KAKO? Isto praksa kao prilikom neprijateljskoga preuzimanja Agrokora! Osim toga sve te kriminalne radnje bile su priprema početka pljačke, afera savjetnici, Hotmail afera, Roll up afera i dr., (o čemu ćete poštovani pratitelji dobiti dokaze). DORH nije imao snage zaustaviti korupciju i kriminal!

MILIJARDE SU UBRZO POKRADENE A AGROKOROVE FIRME SU UNIŠTENE, HRVATSKI NACIONALNI INTERES ZGAŽEN! SVJETLO U TUNELU - KONAČNO SU GRAĐANI GLAVNOGA GRADA HRVATSKE HDZ-U, U STVARI PLENKOVIĆU KAZALI DOSTA, PONIZILI GA I BACILI NA POD U PRAŠINU GDJE JE ON BACIO ČITAVU HRVATSKU", poručio je "vičući" na kraju svoje objave Ivica Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo