OGLASILA SE DIREKTORICA KOJU OPTUŽUJU ZA NAMJEŠTANJE NAGRADNE IGRE: / 'Ništa nije istina, očito ću ispasti kolateralna žrtva'

Image
Foto: Facebook/BnM portal, Nikol Ina

Bivša direktorica biogradskog Radija BnM, Nikolina Kovačević je demantirala da je namjestila dobitnike nagradne igre te pojasnila zašto je otišla s radija te progovorila o dugu od 800.000 kuna

14.12.2019.
20:40
Facebook/BnM portal, Nikol Ina
VOYO logo

Nakon što su dva mjeseca slušatelji biogradskog Radija BnM izrezivali kupone iz BnM Newsa, određeni su pobjednici nagradne igre održane povodom 30. rođendana radija. Sretne dobitnice su Šibenčanka Dijana Mikić, koja je osvojila Toyotu Aygo te Vesna Šekulin, koja je osvojila električni skuter.

Ne bi to bilo ništa čudno da novinari nisu otkrili vezu dobitnica i tadašnje direktorice radija Nikoline Kovačević. Naime, Dijana Mikić je majka njenog nevjenčanog supruga, a Vesna Šekulin je majka Drine Bešenić, pročelnice u Gradskoj upravi. Osim namještene nagradne igre, Kovačević je navodno odgovorna i za 800.000 kuna minusa na računu Radija BnM, zbog čega sve istražuje i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavili 30 godina od dobivanja frekvencije

Ona je u razgovoru za Index objasnila zbog čega je organizirala nagradnu igru za 30. rođendan radija, iako je osnovan prije 27 godina. Tvrdi da nije ništa namjestila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Frekvencija radija postoji 30 godina. Radio je dakle 1989. godine dobio frekvenciju i zato smo slavili 30 godina. Tri godine kasnije tadašnji ratni radio je doživio rebranding i postao Radio BnM. Nagradna igra nije namještena. Pozivam sve koji znaju kako se namješta neka me obuče pa ću je namjestiti idući put. Ali kad auto bude bar pola milijuna kuna, a ne ovih 70-ak tisuća kuna. Meni je super da svi tvrde da je bilo namješteno. Ništa nije bilo namješteno", rekla je Kovačević.

Dodala je i kako nije u vezi sa sinom dobitnice Dijane Mikić, niti joj je on izvanbračni suprug ili dečko, već samo prijatelj. Kaže da je shvatila tko je ona tek kada je došla preuzeti automobil. Kaže i da nije znala niti da je druga dobitnica majka gradske pročelnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SKANDAL NA LOKALNOM RADIJU: /

Direktorica izmislila 30. rođendan radijske postaje i na nagradnoj igri 'sredila' auto mami svog dečka?

Image
SKANDAL NA LOKALNOM RADIJU: /

Direktorica izmislila 30. rođendan radijske postaje i na nagradnoj igri 'sredila' auto mami svog dečka?

Tračevi, ogovaranja i noževi u leđa

Tvrdi da ljudi lažu o dugu radija od 800.000 kuna. Tvrdi da je u vrijeme njene ostavke, ove jeseni, potraživanje tvrtke firme bilo 170.000, a dug 167.000 kuna. Kaže da je žrtva lokalnih političkih igara između stranaka.

"Ne znam o kakvom dugu od 800.000 kuna se govori. Svašta sam već čula, prvo da je 200.000, onda dva milijuna, pa sam čula i da sam kuću kupila... Odlučila sam otići zbog pritisaka koji su se vršili, zbog tih silnih tračeva, ogovaranja, noževa u leđa... Ja sam 12 godina u medijima i želim se maknuti od politike. Očito ću biti kolateralna žrtva u borbi između stranaka. Ja sam samohrana majka i meni to ne treba", zaključila je Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo