za svakoga ponešto /

Od terena s bazenom u Lovranu do Golfa za 1.100 kuna: Pogledajte što sve država prodaje

Image
Foto: imovina.gov.hr

Rok za podnošenje ponuda za vozila je 25. rujna, a za nekretnine 9. listopada

11.9.2019.
9:20
imovina.gov.hr
VOYO logo

Ministarstvo državne imovine objavilo je javne pozive za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.

Sva vozila mogu se pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekretnine se, pak, prodaju u zatečenom stanju 'viđeno-kupljeno', a ponude se podnose do 9. listopada do 10 sati.

Image

Od terena s bazenom u Lovranu do Golfa za 1.100 kuna: Pogledajte što sve država prodaje

Image

Od terena s bazenom u Lovranu do Golfa za 1.100 kuna: Pogledajte što sve država prodaje

Nekretnina na Cresu

Nudi se zaista svašta. Na otoku Cresu za 43.400 kuna može se kupiti nekretnina s građevinom od 74 četvorna metra, smještena na nepristupačnom dijelu naselja Merag. Nekretnine se nalaze izvan građevinskih područja određenih za grad Cres. Koga zanima, više informacija dostupno je OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zemljište s bazenom kod hotela Draga di Lovrana

Na prodaju je i zemljišna čestica od 813 četvornih metara općini Lovran, u Tuliševici, oko sedam kilometara cestovno udaljena od centra Lovrana i oko 1,6 kilometara zračno od morske obale. Početna cijena je 530.000 kuna.

Čestica je izduženog, nepravilnog oblika, kaskadna, sa izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu zemljišnu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) s kojom čini novoformiranu zemljišnu česticu.

Čestica se nalazi izvan građevinskog područja naselja, ali s obzirom na to da zemljišna čestica čini građevnu česticu nužnu za redovitu uporabu postojeće građevine ugostiteljsko-turističke namjene - Pansion hotel 'Draga di Lovrana' ista će se tretirati namjenom kao unutar granica ugostiteljsko - turističke namjene, navode u Ministarstvo državne imovine.Više informacija OVDJE.

Zemljište u Zagrebu

Zemljište se nalazi približno 3,5 km sjeverno, zračne linije, od središta grada Zagreba, u gradskoj četvrti Gornji grad-Medveščak, ulica Gornje Prekrižje. U naravi to je neizgrađeno zemljište obraslo niskim raslinjem, grmljem i drvećem. Parcele su nepravilnog oblika. Informacije pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zemljište i zgrada u Varaždinu

Nalaze u Varaždinu, Ulici K. Filića, unutar zone obuhvata Generalnog urbanističkog plana Grada Varaždina i to u području stambene izgradnje. Na parceli je postojeća zgrada označena sa ,,PZ-D-15“ - rodna kuća Vatroslava Jagića, kao profana graditeljska baština.

Stara kuća na zemljištu površine 333 m2 uz ulicu Krešimira Filića, građena je prije 1838. g., a dvorište je površine 139 m2 . Objekt je manja stambena prizemnica u koju se ulazi sa bočne dulje strane - dva ulaza i dvije grupe prostorija, u vrlo lošem - ruševnom stanju. U fazi je teškog oštećenja konstrukcije kao i od vlage i neodržavanja. Pročelje je popravljano, za razliku od unutrašnjosti te se kuća doima boljom nego što je u stvarnosti. Krov je drveni dvostrešni, pokrov stari crijep. Grijanje na peći na kruta goriva. Pod je drveni trošan u raspadanju. Zidovi su žbukani kao i strop, ali jako trošni i oštećeni i dijelom ruševni. Drvenarija - drveni dvostruki stari prozori i vrata su drveni - trošni. Kuća nije uporabiva bez ulaganja. Ne koristi se i svi su priključci izvan funkcije. Za očekivati je da se objekt kao povijesni spomenik adaptira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zemljište u Otočcu kod Gacke

U Otočcu se nudi građevinsko zemljište od 930 četvornih metara, smješteno unutar građevinskog područja, udaljeno otprilike 70 metara od najbliže stambene zgrade. Toliko su udaljeni i najbliži priključci za vodovodnu i NN mrežu. 

Potencijalne vlasnike upozorava se da je zemljište neodržavano, s puno velikog kamenja i divljeg raslinja. Ograđeno je slabom ogradom koja ima funkciju označavanja međe.

Prema sjeveru i istoku nema izgrađenih objekata, a oko 90 metara zapadno nalazi se rijeka Gacka. Više informacija OVDJE.

Golf 3 za 1.128 kuna, Mercedes za 84.814 kuna

Država prodaje i automobile. Tako, primjerice, početna cijena za Golf 3 iznosi 1.128 kuna s uključenim PDV-om, Lancia Thesis košta 1.790 kuna, Mercedes CL 500 nudi se za 84.814 kune. Više o ponudi automobila čitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Cijeli popis automobila u ponudi Ministarstva državne imovine pogledajte OVDJE, a nekretnina OVDJE.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo