Od četvero kandidata na sučeljavanju, znate li tko je ostavio najbolji dojam?

Dan nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata na Dnevniku Nove TV objavljeno je istraživanje koje donosi kakav dojam je svaki od kandidata ostavio na građane.

23.12.2014.
20:38
VOYO logo

Dojam otkriva tko je, primjerice, u svom nastupu bio najuvjerljiviji, najiskreniji, s najbolji argumentima. Istraživanje je Ipsos puls proveo na reprezentativnom uzorku među građanima Hrvatske koji su gledali sinoćnje sučeljavanje, voditelja Mislava Bage.

Pitanje je glasilo - neovisno o vašim prethodnim stavovima o njima, kakav dojam su u sučeljavanju na Novoj TV ostavili sljedeći kandidati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani o kandidatima?

Ivo Josipović ostavio je pozitivan dojam na 51 posto ispitanih, a negativan dojam na njih 28 posto. Podjednako pozitivan i negativan dojam ostavio je na 21 posto ispitanih.

Ivan Vilibor Sinčić pozitivan dojam ostavio je na 45 posto ispitanih, negativan dojam na njih 28 posto, a podjednako negativan i pozitivan na njih 27 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan rezultat ima i Kolinda Grabar Kitarović. Pozitivan dojam ostavila je na 40 posto ispitanih, negativan na 28 posto, a podjednako pozitivan i negativan na njih 26 posto.

Milan Kujundžić pozitivan dojam ostavio je na 22 posto ispitanih, negativan na 60 posto, a podjednako pozitivan i negativan na 18 posto ispitanih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo