hoće li biti emocija? / Obrvan uoči večerašnjeg susreta: 'Koliko god mi je draga Hrvatska, moje misli i želje će biti na strani Makedonije'

Danas se Makedonci susreću s Kaubojima u 20:30, a s obzirom da igra protiv Hrvatske, upitali smo Ivicu Obrvana hoće li biti emocija

21.1.2016.
12:28
VOYO logo

Uoči današnje utakmice između Hrvatske i Makedonije u 20:30 sati, Ivica Obrvan, izbornik makedonske reprezentacije, za RTL je prokomentirao nadolazeći susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'balkanski rukomet' /

Kauboji otvaraju drugi krug Eura: u 20:30 ne propustite okršaj Hrvatske i Makedonije!

Image
'balkanski rukomet' /

Kauboji otvaraju drugi krug Eura: u 20:30 ne propustite okršaj Hrvatske i Makedonije!

"Na papiru, nominalno, nema nekih igrača koji su bili zvučni na popisu u Katru. To je jedna reprezentacija s puno energije, s puno kvalitete. Ne samo oni koji su ovdje, nego i oni koji nisu pozvani. Spada sigurno i ovakva kakva je sada u grupu od šest najboljih svjetskih reprezentacija", rekao je Obrvan dodavši kako su Kauboji odigrali sjajnu utakmicu s Islandom, a forma im je u usponu te rotacija veća.

"Radi se o skupu jakih individualaca, mladih igrača koji ako ne igraju u Zagrebu onda su mahom u jakim europskim klubovima, u jakim ligama. Imat ćemo težak zadatak mi kao reprezentacija Makedonije, međutim postavit ćemo se kao i protiv Poljske i Francuske čvrsto, koncentrirano, tražiti svoju šansu za povoljan rezultat", rekao je Obrvan koji je uvjeren u pobjedu ukoliko momčad bude na razini od prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da igra protiv Hrvatske, upitali smo Obrvana hoće li biti emocija.

"Malo je taj led probijen u Katru. To mi je bio prvi put da sam igrao kao selektor reprezentacije Makedonije protiv Hrvatske, sada je ipak lakše. Ja sam profesionalac, to je moj posao. Koliko mi je god draga Hrvatska i drago mi je da se susrećemo, moje misli, želje i energija za pobjedom će biti maksimalno na strani Makedonije, što je sasvim normalno", priznao je izbornik Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskog stratega Željka Babića svakako poznaje jer su čak igrali zajedno.

"Ja sam pet-šest godina stariji od njega, u onoj sjajnoj Zagrebovoj generaciji. Prelazi iz bivše Jugoslavije u Hrvatsku, igrali smo dva prvenstva Jugoslavije zajedno, igrali smo čak istu poziciju, desno krilo i dva Kupa prvaka. Dobro ga poznajem, bio sam mu u jednom periodu i trener u Metkoviću", rekao je Obrvan dodavši kako ne sumnja da je pred njim sjajna trenerska karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo