NEVJERICA FANOVA / Obožavatelji i kolege u suzama

Tisuće obožavatelja pokojnog pjevača se okupljaju na ulicama, ispred njegove kuće te ispred bolnice. Tuguju i njegovi kolege pjevači.

26.6.2009.
8:11
VOYO logo

LOS ANGELES - Nakon vijesti o smrti kralja popa Michaela Jacksona, njegovi obožavatelji su se počeli okupljati diljem Sjedinjenih Država. Stotine njih su odmah počeli stizati pred losangelesku bolnicu UCLA gdje je proglašena pjevačeva smrt.

Mnoge od njih vijest je zatekla na ulicama gdje su plakali i javljali vijest svojim bližnjima. Dio njih je čak i zaplesao i zapjevao Michaelove pjesme. Iz auta se čuju njegovi najveće hitovi jer radio postaje i televizije ne prestaju izvještavati o pjevačevoj tragičnoj smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ću se sjećati trenutka kad sam doznao za njegovu smrt", izjavio je na newyorškom Times Sqareu jedan obožavatelj.

Obožavatelji se sa cvijećem i svijećama okupljaju i ispred kuće u kojoj je umro te ispred ranča Neverland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šoku su i njegovi kolege pjevači i glumci. Michaelova vjerna prijateljica glumica Elizabeth Taylor poručila je da nije u stanju dati izjavu. Pjevačica Madonna izjavljuje da ne može prestati plakati, a njegova bivša supruga Lisa Marie Priestly rekla je da je tužna i zbunjena.

Glumica Brooke Shields, koja je također bila u kratkoj vezi s pjevačem, izjavila je da joj je srce preplavljeno tugom zbog odlaska prijatelja. Zaprepaštenje i tugu su izrazili i brojne druge američke filmske i glazbene zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo