OBILAZNE RUTE / Oboružajte se strpljenjem: zbog prosvjeda protiv Istanbulske konvencije tramvaji voze izmijenjenim trasama

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iz sigurnosnih razloga, od 11 do 14 sati, ovisno o situaciji na terenu, povremeno će se obustavljati tramvajski promet

24.3.2018.
8:20
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog prosvjeda protiv Istanbulske konvencije koji će se danas održati u 10 sati na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu, a nastaviti se na Trgu svetog Marka, doći će do izmjena u tramvajskom i autobusnom prometu u vremenu od 11 do 14 sati.

Kolona prosvjednika oko 11 sati trebala bi krenuti Ulicom Franje Račkog i Jurišićevom prema Trgu bana Josipa Jelačića, a zatim na Gornji grad. Kako je objavio ZET na službenim stranicama, iz sigurnosnih razloga, od 11 do 14 sati, ovisno o situaciji na terenu, povremeno će se obustavljati tramvajski promet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linije koje uobičajeno prolaze središnjim gradskim trgom, vozit će obilazno preko Glavnog kolodvora. Prema potrebi, preusmjeravat će se i linije koje prolaze Trgom žrtava fašizma.

Od 11.30 do 14 sati autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji Grad – Trg bana Josipa Jelačića) bit će obustavljena, dok će turistički vlakić u promet biti uključen prvim polaskom u 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo