NESLUŽBENO /

Jadrolinija obitelji poginulih pomoraca dat će po 50 tisuća, a djeci 600 eura mjesečno

Image
Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Na trajektnom pristaništu u Malom Lošinju, stradali su vođa stroja Boško Kostović (58) iz Vinišća te kormilari Marko Topić (38) iz Solina i Denis Šarić (54) iz Zadra

20.8.2024.
19:35
Nel Pavletić/Pixsell
VOYO logo

Nakon tragične nesreće u kojoj su 11. kolovoza u Malom Lošinju smrtno stradala trojica Jadrolinijinih pomoraca, kompanija je osigurala novčanu pomoć njihovim obiteljima, neslužbeno doznaje Večernji list. Svaka obitelj će primiti jednokratnu novčanu pomoć od najmanje 50.000 eura, dok će djeca poginulih dobivati 600 eura mjesečno do kraja svojeg školovanja, bilo do završetka srednje škole ili fakulteta.

Podsjetimo, na trajektnom pristaništu u Malom Lošinju, stradali su vođa stroja Boško Kostović (58) iz Vinišća te kormilari Marko Topić (38) iz Solina i Denis Šarić (54) iz Zadra, kada je na njih pala rampa trajekta "Lastovo". Jedan član posade, koji je pao u more, zadobio je teške ozljede, ali je izvan životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadrolinija je, uz financijsku pomoć, obiteljima navodno osigurala i psihološku te drugu logističku podršku kako bi im olakšala nošenje s tragičnim događajem.

POGLEDAJTE VIDEO: Šef Jadrolinije: 'Po meni je ovo lešinarenje. Ljude nisu ni pokopali'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo