Barba Lukina obitelj ima vile vrijedne 7,5 mil. kuna

Nakon što se saznalo da sin Luke Bebića u Tisnom ima vilu vrijednu najmanje 480.000 eura, a koju je i navodno bespravno nadogradio, pobrojane su i ostale nekretnine u vlasništvu obitelji Bebić.

10.7.2010.
23:06
VOYO logo

Uz vilu u Tisnom koju posjeduje njegov sin Ante Bebić, predsjednik Sabora među ostalim posjeduje i stan na zagrebačkom Ružičnjaku od 126 kvadrata s podrumom, garažom i vrtom koji vrijedi oko 460 tisuća eura. Prošle je godine prodao stan u Petrinjskoj od 93 kvadrata i preselio na Ružičnjak.

arti-201007100020006Također, Luka Bebić obnovio je obiteljsku kuću od 77 četvornih metara u mjestu Desne, a posjeduje i vikendicu u Komarnom, također u neretvanskoj dolini u blizini Metkovića. Procjenjuje se da ta kuća, veličine 120 kvadrata, vrijedi milijun i pol kuna, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije godine Bebić je prijavio mjesečna primanja od 24 tisuće kuna i ušteđevinu od 25 tisuća eura, a nekretnine je procijenio na 4 milijuna kuna.

Njegova supruga Gerda vlasnica je pak poljoprivrednog zemljišta u Samoboru i građevinskog zemljišta u Markuševcu vrijednog 120.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jutarnji list piše i da je Bebićev sin Ante svom prvom susjedu Damiru Buriću, koji ga je i prijavio jer je prešao zadane gabarite građevinske dozvole, rekao ovo:

"Ljudi mi zavide jer mi tvrtka dobro posluje, a ti ako što trebaš, javi mi se, sredit ćemo.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić kaže da je Ante gradilište svoje vile u Tisnom obilazio svaki tjedan, a viđao je i Luku Bebića u pratnji tjelohranitelja.

"Sada je oko posjeda podigao zid od 1,70 metara i posadio raslinje", kaže Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Bebić tvrdi da za sve ima potrebne dozvole, a njegov otac Luka nije želio komentirati priču oko vile u Tisnom.

"Sve zainteresirane strane mogu provjeriti građevinske i ostale dozvole za kuću", poručila je Bebićeva glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo