POTPUNA ZAŠTITA / Novi VELUX komarnik za udobno ljeto kod kuće

Image
Foto: Promo

VELUX komarnik montiran na zid svojim se suvremenim dizajnom savršeno uklapa u bijele VELUX krovne prozore

23.7.2021.
11:45
Promo
VOYO logo

Ljetne večeri potiču nas na otvaranje prozora i puštanje svježeg zraka u naš dom. No, sa svježim zrakom dolaze i dosadni komarci koji ometaju uživanje u ljetnim večerima i miran san. Jedina stopostotna zaštita od komaraca i njihovog zujanja oko naših glava kad smo kod kuće je postavljanje prozorskih komarnika. VELUX je predstavio novi dizajn komarnika s bijelim okvirom, tanjim kućištem i bočnim profilima kako biste uživali u svježem zraku bez komaraca i drugih insekata, ali i u nesmetanom pogledu, čak i kad su komarnici spušteni.

Kada nas komarci probude, čine sve da nas spriječe da uživamo u lijepom vremenu i zasluženom odmoru. Najlakši način da to zaustavite jest da svoj dom zaštitite komarnicima. Zato je VELUX napravio novi, jedva vidljiv komarnik. On vam omogućuje uživanje u svježem zraku bez komaraca i drugih insekata tijekom ljeta, kao i u nesmetanom pogledu van, čak i kad su komarnici spušteni. VELUX komarnik izrađen je od trajne i prozirne mrežaste tkanine koja u potpunosti štiti od insekata.

Komarnici se preporučuju u svim prostorima, posebno u dječjim i spavaćim sobama. Svjež zrak blagotvorno djeluje na naše zdravlje, a uz komarnik se štitimo od zujanja i uboda insekata koji mogu biti opasni za djecu i alergičare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diskretna i estetska zaštita

Novi komarnik dolazi u suvremenom bijelom dizajnu i savršeno se uklapa s VELUX krovnim prozorima. Elegantan, tanak dizajn okvira osigurava rezultat savršenog izgleda, čineći komarnik gotovo nevidljivim kada nije u upotrebi. Montira se na zid i može se kombinirati sa svim unutarnjim sjenilima koja su sada također dostupna s bijelim bočnim vodilicama za savršeno kombiniranje s bijelim VELUX krovnim prozorima.

VELUX komarnik montiran na zid svojim se suvremenim dizajnom savršeno uklapa u bijele VELUX krovne prozore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 „VELUX komarnik štiti dom od insekata, a da pritom ne ometa funkcionalnost prozora. Idealno je rješenje za ljude koji žele uživati u svježem zraku i suvremenom dizajnu interijera ”- rekao nam je Mario Bojić, voditelj prodaje u VELUX Hrvatska d.o.o. „Uz to komarnici su idealno rješenje za kuhinje i spavaće sobe, a posebno je koristan za prostore u kojima spavaju djeca jer ubod insekata kod njih uzrokuje najviše iritacija i boli".

Image
Foto: Promo

Jednostavna ugradnja i upravljanje 

Postupak ugradnje novog VELUX komarnika sada je brži i može ga jednostavno obaviti jedna osoba. Komarnici se postavljaju na unutarnji zid, a ne izravno na okvir prozora. Kada naručujete komarnik, potrebno je samo izmjeriti širinu otvora prozora na unutarnjem zidu kako biste znali točne dimenzije komarnika. Komarnici su dostupni u različitim širinama i u sljedeće tri visine: 1600 mm, 2000 mm i 2400 mm. Visina je podesiva. Ako imate prozor s vertikalnim elementima, trebat će vam dva komarnika i dodatni instalacijski komplet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se ne koristi, komarnik se uredno posprema u tanko gornje kućište i gotovo je nevidljiv, savšeno se uklapajući u izgled prozora.

VELUX komarnicima lako se ručno upravlja pomoću kontrolne šipke. Dovoljno je samo uhvatiti šipku i povući je gore ili dolje. Komarnik je pričvršćen na oblogu oko krovnog prozora i sa strane ima  bočne vodilice koje mu osiguravaju nesmetan rad. Kada nije u upotrebi, praktično se posprema u gornje kućište. Ako ne možete dosegnuti vrh vašeg krovnog prozora, od pomoći će vam biti šipka za upravljanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

VELUX komarnik može se jednostavno kombinirati sa svim ostalim VELUX unutarnjim sjenilima za kontrolu količine dnevnog svjetla koje ulazi u prostoriju ili s vanjskim proizvodima za zaštitu od vrućine za dodatnu udobnost u potkrovlju. 

Komarnik možete kupiti putem web shop-a i on će vam biti dostavljen na kućni prag. Za cijene i tehničke specifikacije posjetite veluxshop.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo