jasna poruka bernardiću /

Novi problemi u SDP-u: Hajdaš-Dončić, Zmajlović i Glavašević bojkotirali zajedničku presicu

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Čim su čuli Komadininu ideju, napustili su Iblerov ispričavši se obavezama kao i Bojanu Glavaševiću koji se također odbio spustiti na tiskovnu konferenciju

2.2.2018.
8:00
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić održao je sinoć prvu sjednicu predsjedništva nakon što su u javnosti krenule žestoke kritike na njegov račune iz redova vodstva SDP-a. I to ne samo od strane njegovih neistomišljenika već i od strane ljudi uz čiju je pomoć došao na čelo stranke.

Bernardić je za sada još uvijek neslužbena „šuškanja“ da mu se sprema rušenje pokušao amortizirati na način da je na tiskovnu konferenciju nakon sjednice predsjedništva pozvao i sve članove vodstva koji su prisustvovali sjednici. Bilo je to na prijedlog potpredsjednika stranke Zlatka Komadine koji je očito trebao pokazati nekakvo zajedništvo i učvrstiti „klimavu“ Bernardićevu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Bernardić: 'Situacija u Agrokoru očito smrdi na ono što se zove korupcija'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ideja se, doznaje Večernji list, nije svidjela Siniši Hajdaš-Dončiću i Mihaelu Zmajloviću koji su, čim su čuli Komadininu ideju, napustili Iblerov ispričavši se obavezama kao i Bojanu Glavaševiću koji se također odbio spustiti na tiskovnu konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo