Ispustili Francusku /

Norveška itekako snažna: hrvatski protivnik u drugom krugu svladao Bjelorusiju opet zabivši preko 30 golova

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon što su u posljednjem napadu izgubili od Francuske, Norvežani su svladali Bjelorusiju pokazavši da su broj 2 u skupini koja se križa s Hrvatskom

14.1.2018.
22:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U porečkoj skupini Norvežani su ostvarili pobjedu nad Bjelorusijom rezutatom 33:28. Trojica igrača zabila su po šest golova (Sagosen, Bjornsen, Gulllerud).

Nakon uvodnih minuta bjeloruskog vodstva, Norvežani su se sredinom prvog dijela odvojili na ugodnu prednost. Vodio ih je Sagosen, po mnogima jedan od favorita za titulu najkorisnijeg igrača prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo brzo, pritiskali smo. Bilo je nekih pogrešaka, ali napravili smo ono što se trebali, imamo dva boda", kazao je nakon utakmice srednji vanjski Sagosen.

Bjelorusija je imala sjajno raspoloženog vratara, no i unatoč tome Norveška im je zabila 33 gola. U prvom kolu protiv Francuske zabili su 30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi su na prvoj poziciji u ovoj skupini nakon teško izborene pobjede nad Norveškom te lakše protiv autsajdera Austrije (33:26). Norveška će vjerojatno biti druga, Bjelorusija treća, čime će te reprezentacije biti protivnik Hrvatskoj u drugom krugu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo