NEKOME SU STALI NA ŽULJ / Nikola i Marina u strastvenim poljupcima!

Image
Foto: RTL

Jedna je osoba vidjela Nikolu i Marinu i ta scena joj je stala na žulj. Spremna je učiniti sve kako bi zagorčala život mnogima, a o kome se radi, pogledajte u večerašnjoj epizodi 'Tajni', od 20.00 sati na RTL Televiziji.

26.9.2013.
14:16
RTL
VOYO logo

Dok u večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne'RTLTelevizijeFilip poziva Marinu na večeru i otkriva joj da je Nikola bio glavni u istrazi napada na djecu, Nikola objašnjava Sebastijanu da mora zaboraviti Marinu.

Nakon njihovog razgovora, u kojem mu Sebastijan u šali kaže da se treba uvući u Franićeve redove i oženiti Barbaru, Nikola ozbiljno prihvati ideju i odlučuje promijeniti taktiku te zavesti Barbaru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjelo joj prilazi, izmami joj osmijeh te uvjeri da između Marine i njega nema ničega osim prijateljstva. Ona mu povjeruje, no budući da je za to vrijeme Marina saznala za Nikolino dobro djelo, otrči s večere ne bi li ga našla i ispričala mu se.

Image
Foto: RTL

Čim se ugledaju, jasno je da tinjajuću privlačnost više ne mogu skrivati. Ljubavni plamen učini svoje, Nikola ne odoli i strasno poljubi Marinu! Marina ne može prestati misliti na njihove poljupce, ali i dalje ne shvaća da je Danijel Rimac samo izmišljen lik.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali jedna je osoba vidjela Nikolu i Marinu i ta scena joj je stala na žulj. Spremna je učiniti sve kako bi zagorčala život mnogima, a o kome se radi, pogledajte u večerašnjoj epizodi'Tajni', od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo