NIJE RIZIČAN DOGAĐAJ: / Utrka Pakoštane trail održat će se unatoč koronavirusu

Image
Foto: eZdar/Boris Kačan

'Utrka dm eko Pakoštane trail 2020. nije događaj koji bi predstavljao rizik niti podliježe kriterijima za odgađanje tj. otkazivanje'

11.3.2020.
10:23
eZdar/Boris Kačan
VOYO logo

Utrka dm eko Pakoštane trail 2020. neće biti otkazana zbog koronavirusa i održat će se 28. ožujka kako je i najavljena, piše eZadar. Trkači neće zbog mjera opreza od bolesti propustiti prekrasne staze i već poznatu pakoštansku dobrodošlicu koju će pripremiti organizatori. Upravo su organizatori poručili da će se utrka unatoč "koroni" održati. Ovo je priopćenje organizatora koje prenosimo u cijelosti:

"S obzirom na više upita te nedoumica oko održavanja utrke, svima vama željnima trčanja, boravka u prirodi te lijepog i zdravog druženja podijelili bismo s vama sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo ozbiljnosti situacije s corona virusom i sigurnost sudionika i svih posjetitelja našeg događaja su nam apsolutni prioritet. S obzirom na trenutačne okolnosti i poštujući sve naputke i preporuke nadležnih institucija, naša utrka dm eko Pakoštane trail 2020. nije događaj koji bi predstavljao rizik niti podliježe kriterijima za odgađanje tj. otkazivanje. To znači da će se utrka dm eko Pakoštane trail 2020. održati kako je i najavljena, 28. ožujka. Staze su prekrasne, a organizatori spremni dočekati vas već poznatom pakoškom dobrodošlicom.

Naravno da ćemo svakodnevno pratiti razvoj situacije i sigurnosne naputke nadležnih institucija. Svjesni da se sigurnosna situacija može promijeniti, donijeli smo odluku koja odstupa od uobičajenih pravila povrata startnine. Naime, ukoliko zbog procijenjenog rizika bude potrebno odgoditi utrku, a o čemu ćemo odluku donijeti do 21. ožujka, uplaćene startnine do tog datuma ćemo vratiti u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, vjerujući da će se situacija s corona virusom krenuti smirivati, pozivamo vas da nam se pridružite i hrabro se prijavite na utrku koja je prošle godine svojom organizacijom, ljepotom staza i gostoprimstvom oduševila sve sudionike!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo