SEKS SKANDAL BEZ SEKSA / Nije primjereno da se političari dopisuju s djevojčicama, ali ni otvaranje lažnog profila i lažno zavođenje

Ivošević je kazao kao je samo bio wingman i nije učinio ništa protuzakonito

13.6.2022.
22:28
VOYO logo

Seks skandal bez seksa. Dva tjedna prije izbora u Splitu, afera u koju su upleteni bliski suradnici Ivice Puljka. Dakle, dogodilo se ovo. Netko je otvorio lažni profil na Tinderu, predstavljajući se kao Aleksandra iz Srbije. I počeo se dopisivati s Lukom Baričićem, gradskim vijećnikom.

Bilo je tu svega, Baričić joj je slao gole fotografije, videa, audio poruke, WhatsApp poruke, eksplicitne poruke. Ali Aleksandra ima i maloljetnu sestru Milicu, koju su njih dvoje namijenili namjestiti Bojanu Ivoševiću. I dogovaraju da dvije sestre dođu u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji List u posjedu je poruka koje su razmjenjivali navodna Aleksandra i Baričić, kojima ju Baričić nagovara da dođe, i uvjerava da je Ivošević zainteresiran za njezinu sestru, ali tumači zašto je rezerviran i ne može slati eksplicitne poruke.

Image
TONČI OMRČEN /

Splitski poduzetnik za kojeg je Baričić rekao da se krije iza 'seks afere': 'Oni su meni toliko nebitni'

Image
TONČI OMRČEN /

Splitski poduzetnik za kojeg je Baričić rekao da se krije iza 'seks afere': 'Oni su meni toliko nebitni'

Baričić je nakon svega dao ostavku i povlači se iz politike, a u obranu mu je stao bivši gradonačelnik Ivica Puljak. Rekao je da je to odvratna prevara osobe s invaliditetom. Makar je pravobraniteljica za osobe s invaliditetom onda osudila takvu izjavu. Ali tu priči nije kraj. Jer Bojan Ivošević, bivši zamjenik gradonačelnika koji to želi biti ponovno, i čovjek protiv kojeg je dignuta optužnica jer je novinarki Slobodne Dalmacije rekao da će joj se napiti krvi dopisivao se s navodnom maloljetnicom Milicom. Napisao joj je da će je voditi na sladoled, da će se dokazati uživo, da će je buditi više puta u noći. Više puta joj je napisao da dođe u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad mu je rekla da nema 18 godina, pitao je kada je rođena, ali onda napisao da izgleda da je dovoljno stara i da mogu raditi što hoće. Ivošević danas kaže da je on bio wingman, da nije napravio ništa protuzakonito, da su mu poruke bile šaljive, da je cilj očito bio da on pošalje sliku svog spolovila, ali da to nije uspjelo. Pritom prstom upire u Kerumovu stranku, kaže da iza svega stoji HGS.

Možda nije protuzakonito, ali nije primjereno da se političari dopisuju s djevojčicama, i govore im da su lijepe. Ali isto tako nije primjereno otvoriti lažni profil, lažno zavoditi, i lažno se dopisivati, s ciljem da prije izbora diskreditiraš političkog protivnika. Ali, danas smo dosegli novo dno, u svakom smislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo