promijenio ploču / Nezavisna lista Stipe Petrine nakon kritika na račun Petrova ipak pristupila MOST-u

'Od samog početka gajio sam simpatiju prema Boži Petrovu, koja je bila poljuljana kada je krenuo s okupljanjem nezavisnih kandidata', poručio je Petrina

15.10.2015.
16:22
VOYO logo

Dugogodišnji načelnik Općine Primošten, Stipe Petrina, poznat po tome što je u kratkome vremenskome razdoblju svoju općinu učinio simbolom uspješne jedinice lokalne samouprave sa svojom listom pristupa projektu okupljanja nezavisnih na platformi Mosta nezavisnih lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od samog početka gajio sam simpatiju prema Boži Petrovu, koja je bila poljuljana kada je krenuo s okupljanjem nezavisnih kandidata. Posumnjao sam da je možda riječ o režimskome igraču kojemu je cilj stvaranje opcije koja će pridobiti 2 do 3 posto glasača i koja bi služila isključivo razbijanju stvarnih alternativa. To sam već nekoliko puta doživio u svojoj izbornoj jedinici. Međutim, nakon nekog vremena shvatio sam da su Božo i njegovi suradnici stvorili pravu frontu protiv dvije vodeće stranke kojoj sam se jednostavno morao pridružiti. Na zadnjim izborima u našoj izbornoj jedinici je zbog nejedinstva propalo masu glasova", poručio je Stipe Petrina.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Božo Petrov

(Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U MOST-u priopćenjem ističu kako je suradnju s Petrinom pozdravio i i čelnik MOST-a Božo Petrov, istaknuvši kako je uz Petrininu nezavisnu listu Most je postao jači za veliko ime i veliko iskustvo. "Zajedno ćemo graditi suradnju i pokušati ostvariti što bolji rezultat na predstojećim izborima.", izjavio je Božo Petrov, čelnik Mosta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo