Nevenka Jurak: Ne znam što je medijski reket

'Ja uopće ne znam što znači 'medijski reket'. Kod nas nema 'medijskog reketa'', rekla je Nevenka Jurak, šefica ozloglašene Fimi medije koja bi mogla koštati HDZ dobar dio članstva.

1.2.2010.
17:49
VOYO logo

Vlasnica Agencije "Fimi-media" Nevenka Jurak opovrgnula je danas medijska nagađanja kako je prijetila članu Uprave Croatia osiguranja Damiru Mihanoviću kojemu se navodno sugeriralo da sklapa poslove s njenom marketinškom agencijom bez raspisivanja javnog natječaja, te da se koristila "medijskim reketom".

"Ja uopće ne znam što znači 'medijski reket'. Kod nas nema 'medijskog reketa'", rekla je Jurak u intervjuu za Hrvatsku televiziju (HTV).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit je li prijetila Mihanoviću, Jurak se upitala zar ona zaista djeluje da nekome može prijetiti.

Rekla je da ne može vjerovati da se postavlja tako pitanje, jer ima izuzetno dobar odnos sa svim svojim klijentima. "Ja svojoj kćeri ne prijetim, a kamo li nekom drugom", rekla je Jurak u intervjuu, koji će u cijelosti biti objavljen u središnjem Dnevniku HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši premijer Ivo Sanader jučer je također demantirao izjave Damira Mihanovića da je, kao bivši premijer, preporučio čelnicima 20-tak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom Fimi medijom Nevenke Jurak.

Mihanović je, naime, u subotnjem Dnevniku HTV-a naveo kako je bivši premijer Sanader preporučio čelnicima 20-ak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom Fimi medijom Nevenke Jurak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001310249006 arti-201001240220006 arti-201001310068006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo