NIJE VIĐEN VEĆ SEDAM MJESECI / Nestao autor "Baker Streeta"

Image

Nakon boravka u bolnici, gdje se liječio od alkoholizmom izazvane bolesti jetre, Garryju Raffertyju gubi se svaki trag.

17.2.2009.
11:48
VOYO logo

Gerry Rafferty, kantautor najpoznatiji po 31 godinu starom evergreenu "Baker Street", u kolovozu se odjavio iz  londonske bolnice nakon čega mu se izgubio svaki trag.                    

Nekoć popularni glazbenik prijavio se u bolnicu zbog problema s jetrom koje je izazvala dugogodišnja ovisnost o alkoholu. U sedam mjeseci otkad je nestao internet su preplavile glasine, od kojih većina kazuje kako je Rafferty živ i (uvjetno rečeno) zdrav. Međutim, njegovi glazbeni suradnici i prijatelji ne mogu ga pronaći pa dio njih strahuje od najgoreg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tragedija. Zbog svoje bolesti treba nekom tko će ga konstantno paziti. Molim se Bogu da je još uvijek živ", istaknuo je Tony Williams koji je s Raffertyjem početkom sedamdesetih svirao u bendu Stealers Wheel. Njihov jedini hit "Stuck In The Middle With You" ponovno je popularizirao Quentin Tarantino iskoristivši ga u svom kultnom filmu "Reservoir Dogs".

Posljednjih godina Gerry je živio isključivo od tantijema, a nastupao je izuzetno rijetko. Problemi s alkoholom počeli su u osamdesetima nakon što je njegova karijera krenula silaznom putanjom.                                    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo