snimke nadzornih kamera / Nestala policajka iz Varaždina viđena kako na granici prelazi u Sloveniju

Image
Foto: Nestali.hr

Vugrinec je iz svog doma otišla u nedjelju u 19:30 sati u zelenom renault cliu, a u tijeku je intenzivna potraga za njom

25.5.2017.
16:29
Nestali.hr
VOYO logo

U nedjelju navečer nestala je policajka Suzana Vugrinec, a policija i četiri dana kasnije još uvijek traga za njom. 

Vugrinec je iz svog doma otišla u nedjelju u 19:30 sati u zelenom renault cliu, a glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić izjavila je kako je u tijeku intenzivna potraga za kriminalističnom službenicom za maloljetnu delikvenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Večernji, Vugrinec je viđena kako u Murskom Središću u Međimurskoj županiji osobnim automobilom prelazi preko granice u Sloveniju, no nije poznato je li još uvijek u toj državi.

U automobilu je Suzana bila sama, čime medijska nagađanja o tome da joj je naudio neki nasilnik vezano uz djelokrug njezina rada sa žrtvama obiteljskog nasilja i nasilja nad ženama više ne drži vodu. Njezin prelazak granice zabilježen je na nadzornim kamerama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mobitel nestale policajke locirane je u nedjelju kod Murskog Središća, a MUP je za pomoć zamolio i slovensku policiju, piše Večernji.

Podaci o njezinom nestanku objavljeni su u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Nosila je zelenu vestu, plave traperice, crne kožne cipele te šarenu maramu oko vrata. Visoka je oko 160 centimetara, ima zelene oči i kosu kestenjaste boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija moli, ukoliko posjedujete informacije koje bi mogle pomoći u potrazi za policajkom, da ih prijavite na broj 192, u najbližu policijsku postaju ili na mail nestali@nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo