akcijska cijena /

Neobična kampanja splitskoga trgovca: 'Dok god je Hajduk prvi, jaja u mom dućanu su jeftinija'

Nikša Vrca iz Splita spojio je ljubav prema Hajduku s uspješnom akcijom u svojoj trgovini

26.9.2019.
19:34
VOYO logo

''Dok god je Hajduk prvi na ljestvici Hrvatske nogometne lige, jaja će biti na akciji'', poručuje domišljati vlasnik trgovine na splitskom Sućidru. Što se njega tiče, akcija može trajati vječno, a na ideju je, kaže, došao sasvim slučajno.

''Dok budemo prvi, bit će akcija'' 

Koke u Dicmu od kojih prodavaonica u Sućidru nabavlja jaja ovih dana nesu prekovremeno. Umjesto za 15 kuna, 10 domaćih jaja sada se prodaje za 9.99! Akcija će, nada se vlasnik trgovine, trajati - zauvijek! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa stvarno, dok bude prvi, bit će akcija. Da to bude ne znam koliko vremena, uopće nije problem. Godinu, dvije, pet - daj Bože, deset", izjavio je Nikša Vrca, vlasnik trgovine. 

Da je priča izvrsno odjeknula, potvrđuje i činjenica da ga prijatelji zovu sa svih strana svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo skinu moju glavu pa ubace prikolicu jaja da guram i tako. Pozitivna zafrkancija, uglavnom. Kad su jaja u pitanju, uvijek je zafrkancija", pojasnio je Vrca. 

Jaja se prodaju bolje nego prije 

Prodavačica Marina Babić za RTL Danas je ispričala kako se jaja izvrsno prodaju, mnogo bolje nego prije. 

"Super potez - marketinški i hajdučki. Neka Hajduk bude prvak šta duže tako da jaja idu i da slavimo", rekla je prodavačica. 

Nikša, inače strastveni navijač Hajduka, zbog ovog se popusta odrekao marže, a već je, kaže, prodao deset puta više jaja nego inače. Mušterije su oduševljene idejom, Smiljana Rađa smatra kako je to ''dobra motivacija i dobra poruka''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je pohvalno što su napravili jer za Hajduka bi čovjek dao sve pa i da je skuplje", izjavio je Arsen Lukić, također kupac u Nikšinoj trgovini. 

''Sve skupa je dalo sjajan efekt'' 

Svi su složni - splitski trgovac ima kampanju u maniri najboljih PR stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su dvije stvari ovdje bile presudne, a to je dobar tajming i dobra ideja kojom je udario na emocije navijača Hajduka koji toliko dugo čekaju da Hajduk
bude prvi i sve skupa je to dalo jedan sjajan efekt", rekla je PR stručnjakinja Antonela Vukorepa.

Vlasnik trgovine obećava da ako Hajdukovi igrači uspiju postati prvaci, trgovinu će odmah od veselja zatvoriti. A akcija za jaja, kaže Nikša, neka traje vječno, baš kao i ljubav prema voljenom klubu. 

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo