Stop bahatim turistima / 'Nema rezervacije plaže': Dalmatinski načelnik pokupio sve ležaljke i ručnike!

Image
Foto: Facebook

Svi ručnici i ležaljke koji su se u datom momentu nalazili na tribunjskoj plaži, sada se nalaze u dvorištu općinske zgrade

25.7.2019.
14:35
Facebook
VOYO logo

Sigurno ste se, tijekom svog ljetovanja na Jadranu, barem jednom susreli s ružnim navikama turista da rezerviraju svoje mjesto na plaži, pogotovo u hladu.

Ta navika malo kome ne ide na živce, jer, koliko puta ste zbog bezobraznog "rezerviranja" hlada završili na suncu iako ste na plažu došli u ranu zoru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva bahata praksa zadnjih je nekoliko godina eskalirala do te mjere da je
postala više pravilo nego izuzetak. Pa sada, ako se želite navečer prošetati uz more i uživati u šumu valova, morate pripaziti, jer će vas umjesto romantične šetenje dočekati spoticanje po tuđim ležaljkama i ručnicima.

Kako bi spriječio daljnju nekulturu turista koji nisu nimalo osjetljivi prema drugima, tribunjski načelnik odlučio je uzeti stvari u svoje ruke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obišao je gradske plaže, i pokupio ostatak inventara koji su za sobom ostavili turisti. Svi ručnici i ležaljke koji su se u datom momentu nalazili na tribunjskoj plaži, sada se nalaze u dvorištu općinske zgrade gdje ih vlasnici u bilo kojem trenutku mogu doći pokupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A isto je načelnik napravio i sljedeći dan, kada je na plaži bio već znatno manji broj ostavljenih ručnika koji "rezerviraju hladovinu".

Upornost se izgleda isplati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo