HDZ UVJEREN U POBJEDU / 'Neka glasaju za Keruma, pa ćemo lijepiti pršut i pancetu po čelu'

Image
Foto: Facebook

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Splitu je rekao da je uvjeren u veliku pobjedu HZD-a i slavlje u nedjelju na lokalnim izborima.

15.5.2013.
11:17
Facebook
VOYO logo

Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice predvođeno predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom u sklopu kampanje za nadolazeće lokalne izbore danas boravi u Splitsko - dalmatinskoj županiji.

Karamarko je u Splitu rekao da je uvjeren u veliku pobjedu HZD-a i slavlje u nedjelju na lokalnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP će izgubiti u Zagrebu, a mi ćemo ovdje dobiti i to će biti veselje kad dobijemo u Splitu. Ova županija je izgubila mnogo radnih mjesta, Split se pretvorio u grad teatra, svi gledaju što će aktualni gradonačelnik napraviti. Mi trebamo ići do kraja i ozbiljno postaviti snage", rekao je dodavši da HDZ u ovom trenutku vodi, a da su ankete već demantirali na izborima za Europarlament.

"Ako Split želi biti teatar apsurda, neka glasa za aktualnog gradonačelnika pa ćemo lijepiti pršut i pancetu po čelu. Hrvatska nema vremena za davanje prostora osobenjacima. Vlada je puna osobenjaka koji ne znaju raditi", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum pokrenuo novu internetsku senzaciju: Pršuting!

"Milanović kaže da će nastaviti istim smjerom - koji je to smjer? Smjer s mjesečno 17 tisuća više nezaposlenih? Kreditni rejting je smeće, ljudi hoće most, a oni su protiv mosta. Došlo je vrijeme za promjene. Nakon dobrih rezultata lokalnih izbora HDZ će biti pobjednik, imat ćemo razloga za slavlje, a nakon toga idemo oštro za parlamentarne izbore i tražit ćemo nakon ulaska u EU prijevremene izbore", izjavio je zaključivši da je "HDZ svoje kriminalce izbacio, a da će doći vrijeme kad će se vidjeti koliko se kralo u drugim strankama".

Osvrnuo se i na izjavu predsjednika Ive Josipovića da je Vladin Plan 21 mrtav izjavivši: "Josipović je sad shvatio da je mrtvac mrtav, trebao je to izjaviti prije 5-6 mjeseci. Svima je jasno da je taj plan nerealan, obmana, uradak PR-a koji se ne razumije u gospodarstvo. Mi sada samo možemo razmotriti kada će biti datum novih parlamentarnih izbora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo