'Neću plaćati porez, ja sam za građanski neposluh'

'Neću im plaćati porez. Ja ne tražim ni stalni posao, nego samo svoj honorar.

2.1.2011.
19:25
VOYO logo

Novinarka koja je skovala izraz da je HDZ 'zločinačka organizacija', otkrila brojne afere i prva pisala o aferi Fimi Media, kazala je kako podržava građanski neposluh.

"Neću im plaćati porez. Ja ne tražim ni stalni posao, nego samo svoj honorar. Ne plaćam zdravstveno osiguranje i socijalno jer ne znam hoće li oni kupovati nekakve dionice ili ću dobiti skrb kakva mi treba", kazala je Jasna Babić, dodavši da je ova država prisilila ljude da budu kriminalci ili prosjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o premijerki, Babić je rekla kako je stekla dojam da se Kosor kroz život nije morala naraditi, što se politike tiče, te da prolazi "kako je voda nosi". U tom kontekstu Babić vjeruje da Kosor nije znala koje dokumente potpisuje, te ocijenila kako je njena "lakoća postojanja" gora od inteligencije pametnog kriminalca.

Također, Babić se dotakla bivših poslodavaca Nine Pavića i Ive Pukanića, za koje je kazala da su bili pravi profesionalci, sve dok nisu zaradili prvi veliki novac. Smatra i kako je istraga oko Pukanićevog ubojstva loše provedena, te ne vjeruje da je Pukanića dala ubiti crnogorska mafija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ili je nekome Pukanić ostao dužan novce, ili je ostao dužan nešto učiniti, a obećao je", kazala je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo