Ne spremajte kišobrane, očekuje nas kišni tjedan

Promjenjivo, ali i toplo vrijeme nastavit će se u danima pred nama. Iako će biti više sunčana i suha vremena, kišobran bi bilo dobro uvijek imati kod sebe, posebno u popodnevnim satima.

10.6.2012.
13:33
VOYO logo

Kišno, ali i toplo vrijeme nastavit će se gotovo cijeli sljedeći tjedan.

Tijekom nedjelje u unutrašnjosti i na dijelu sjevernog Jadrana bit će djelomično sunčano s promjenljivom naoblakom. Ponegdje će još biti kiše i grmljavine, i to u zapadnim krajevima češće u noći i ujutro, a na istoku poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na većem dijelu Jadrana pretežno sunčano uz malu mogućnost za pokoji lokalni neverin. Vjetar na kopnu slab. Najviša dnevna temperatura zraka bit će od 23 do 28 °C, u gorju malo niža.

Proljepšanje u petak

Na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti u ponedjeljak će biti promjenljivo oblačno povremeno s kišom ili pljuskovima s grmljavinom. U Dalmaciji će biti djelomice ili pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni, na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najniža jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, na Jadranu između 19 i 24, a najviša dnevna od 20 do 25, u Dalmaciji između 25 i 28 °C.

Kako sada pokazuju meteorološke karte, smirivanje vremena očekuje se u petak. Od toga dana bit će sunčano vrijeme bez padalina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo