Nažalost, pomaka na bolje nema niti na ovom polju

U Puli se liste čekanja nisu promijenile. I dalje se najdulje čeka za ultrazvuk srca na koji će pacijenti na red doći tek za godinu dana, a isto toliko čeka se i na ultrazvuk štitnjače.

6.10.2014.
17:12
VOYO logo

Donacije, liste čekanja i liječničke specijalizacije bile su tema redovne konferencije za novinare koju je održala sanacijska upraviteljica pulske Opće bolnice dr.Irena Hrstić, piše Glas Istre.

Najdulje za ultrazvuk srca, a devet mjeseci za oftamološki pregled

Ono što pacijente najviše zanima svakako su liste čekanja no nekih promjena u odnosu na mjesec ranije nema. Tako se i dalje najdulje čeka za ultrazvuk srca na koji će pacijenti na red doći tek za godinu dana, a isto toliko čeka se i na ultrazvuk štitnjače. Čak devet mjeseci treba proći za oftamološki pregled, a podjednako dugo čeka se i u ambulanti za oftalmodijabetes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ambulantne pacijentice na papa test će morati pričekati tri mjeseca

Za pregled vidnog polja treba se strpjeti pola godine, a za kolonoskopiju pet mjeseci, dok se će ambulantne pacijentice na papa test morati pričekati tri mjeseca. Dva mjeseca treba čekati na prvi pregled kod dermatologa, a isto toliko čeka se i za ultrazvuk abdomena kao i na pregled u dječjoj oftalmološkoj ambulanti.

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/cak-devet-mjeseci-ceka-se-pregled-kod-okulista-471305

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo