Fond za energetsku učinkovost /

Natječaj za obnovu kuća na jadranskim otocima: za život na Jabuci, Babinoj Guzici ili Prduši Maloj i Velikoj 80 posto subvencije

Političari se u zadnje vrijeme rado hvale natječajima za financiranje iz Europskih fondova, i osobito novcima koje nam stoje na raspolaganju. Ti natječaji znaju biti jako zanimljvi pa recimo portal Morski.hr, otkriva jedan takav.

18.9.2017.
22:50
VOYO logo

Fond za energetsku učinkovitost raspisao je natječaj za obnovu kuća na Jadranskim otocima. Fond sufinancira obnovu od 60 do 80 posto, ovisno o kategoriji otoka. 

E sad popis otoka u prvoj kategoriji koji mogu dobiti najviše, 80 posto subvencije, je malo neobičan. Zapravo na tom popisu je završila skoro svaka hrid koja strši iz mora. Tako možete dobiti 80 posto novaca za obnovu svoje kuće na našem najudaljenijem otoku, Jabuci. Jabuka nije baš nešto naseljena, ali nema veze, nikad se ne zna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta atraktivan za energetsku obnovu kuća je i Kamik od Tramuntane u arhipelagu Palagruže. Ukoliko imate kuću na Galijuli, najjužnijoj točki Republike Hrvatske, ne brinite, država se za vas jednako brine kao i za sve ostale, obnovu vaše kuće i ovdje će sufinacirati s 80 posto. 

Vjerojatno nikad nitko ne bi poželio živjeti na Babinoj Guzici, ali država će vas pokušati zainteresirati za tu avanturu, jer i na ovom otočiću možete dobiti 80 posto poticaja za obnovu vaše kuće. I složit ćete se, otočić je mnogo ljepši nego što mu je ime. Isto vrijedi i za kornatske bisere Prdušu Malu i Prdušu Veliku, gdje ove silne kuće također vape za energetskom obnovom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo