(Agapa) / NATALI DIZDAR - Pronađi put

Image

Najveći talent hrvatskog popa vraća se albumom koji kvalitetom osjetno zaostaje za prvijencem.

14.6.2009.
16:00
VOYO logo

Natali Dizdar savršeno je osmišljen pop projekt u prvom redu sastavljen od njenih iznimnih glasovnih mogućnosti i vojske provjerenih pjesmopisaca koji će joj osigurati barem dva-tri hita po albumu. Formulu uspješnog debija njen je tim bez većih razlika preslikao i na novom albumu, ali konačni rezultat znatno je skromniji.

Osim  jednostavno savršene "Stranac", glavnog favorita u kategoriji singla godine, "Pronađi put" je osjetno slabiji od prvijenca i preplavljen pjesmama koje bi u "rukama" slabijeg pjevača bile sasvim neupotrebljive. To se odnosi i na vrlo iritantni pjesmuljak "Stop" koji se, u nedostatku ozbiljnije konkurencije, okitio čak i videospotom te najjasnije naznačio kako ovog puta dosta toga nije štimalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje je zapelo postaje gotovo nemoguće objasniti ako uzmemo u obzir da je dosadašnja lista suradnika proširena na Darka Rundeka, provjerenog hitmejkera Dinu Šarana i povremeno inspiriranog Sandra Bastiančića. Vjerojatno je većina aktera naprosto uhvaćena u trenutku blage kreativne krize koju je tek donekle uspio ublažiti anđeoski glasić mlade Natali.

Više sreće drugi put!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo