PROMETNI KAOS NA A1 / Potpuni kolaps na autocesti: Čitatelji nam javljaju da je pred Sv. Rokom ogromna kolona, tunel je bio zatvoren!

Image
Foto: Snimio čitatelj

Zbog posljedica prometne nesreće između odmorišta Jasenice i čvora Rovanjska u smjeru Dubrovnika vozi se u koloni od oko 11 km

6.8.2023.
11:37
Snimio čitatelj
VOYO logo

Ogromne su gužve na svim važnijim prometnicama u Hrvatskoj. Kako javlja HAK, pojačan je promet na važnijim cestama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Osim gužvi, vozačima probleme rade i uvjeti na cestama jer su kolnici u većem dijelu zemlje mokri i skliski.

Daleko najveći kaos je na autocesti A1. Zbog posljedica prometne nesreće između odmorišta Jasenice i čvora Rovanjska u smjeru Dubrovnika vozi se u koloni od oko 11 km, a privremeni je prekid prometa u tunelu Sveti Rok u smjeru mora, javio je HAK ranije prijepodne. U međuvremenu je tunel otvoren, no kolona ispred njega je i dalje ogromna - 7 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Osim toga, na A1 su navedene i ove obavijesti:

  • povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera
  • povećana je gustoća prometa pred naplatama Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba
  • usporeno se vozi između čvorova Novigrad i Bosiljevo u smjeru mora
  • zbog prometne nesreće kod čvora Bosiljevo I u smjeru zagreba vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko 1 km pred tunelom Sveti Rok u smjeru mora kolona je oko 3 km;
  • između čvora Zadar istok i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje

Također, povećana je gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin u smjeru Bregane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona prema Kaštelu i Plovaniji u smjeru Slovenije je oko 2 km, a pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona je oko 1 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike