NAPUSTIO NAS JE JEDAN OD NAJCJENJENIJIH MLADIH PODUZETNIKA: /

'Matija Raos je jučer zauvijek zaspao'

Image
Foto: Facebook

Prije mjesec dana Raos je na Facebooku objavio kako njegova borba s tumorima i dalje traje te da mora na hitnu operaciju.

27.8.2018.
10:33
Facebook
VOYO logo

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca objavilo je jutros kako je mladi poduzetnik Matija Raos izgubio bitku za život protiv zloćudnog tumora debelog crijeva s kojim se borio posljednjih godinu dana.

Image
HRVATSKA DIRNUTA PRIČOM TEŠKO BOLESNOG KREATIVCA: /

Skuplja se pomoć za mladog Matiju Raosa

Image
HRVATSKA DIRNUTA PRIČOM TEŠKO BOLESNOG KREATIVCA: /

Skuplja se pomoć za mladog Matiju Raosa

'Matija Raos je jučer zauvijek zaspao. U 14.50 sati, 26. kolovoza, naš je Matija napustio ovaj svijet. Njegova hrabrost, upornost, strast za životom, obiteljska i prijateljska ljubav, kao i neograničena podrška nisu pomogli pobijediti bolest. Njegova empatija i volja da uvijek bude ruka pomoći zauvijek će živjeti kroz svaku osobu koju je dotaknuo i kroz životno djelo koje nama ostavlja, Matijina energija zauvijek će biti s nama', objavljeno je na Facebook stranici Hrvatskog društva profesionalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raos je bio pokretač inicijative Coworking Croatia te predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, inicijative čiji je cilj bio promicanje nezavisnih profesionalaca. Kada je mladi poduzetnik obolio, organizacije su pokrenule akciju za prikupljanje novca za njegovo liječenje.

Ubrzo je cijela hrvatska javnost upoznala Matiju Raosa te je već 12 sati kasnije prikupljen potreban novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije mjesec dana Raos je na Facebooku objavio kako njegova borba s tumorima i dalje traje te da mora obaviti hitnu operaciju. Sve je opisao riječima 'horor deja vu' te zamolio za pozitivne misli i vibracije.

'Dragi prijatelji, nažalost, moja borba s tumorima i dalje nije gotova. Zbog postoperativnih komplikacija i novootkrivenih tumorskih stanica u mojim crijevima, morat ću obaviti još jednu hitnu operaciju.

Sve ovo je jako porazno i izgleda kao horor deja vu. Zato vas još jednom molim da mi šaljete svoje pozitivne misli i vibracije. Pomozite mi da pobijedim najteži i najizazovniji period života. Nadam se da ću nakon ovoga i dalje moći uživati u ostatku ljeta.

Iz ovoga sam naučio da prečesto trčimo kroz život bez da cijenimo naše voljene, kao i lijepe sitnice koje zanemarujemo dok smo fokusirani na posao i preživljavanje. Ne shvaćajte život preozbiljnim i, bez obzira na sve, uživajte u svakom udahu, zalogaju, razgovoru, osmijehu, poljupcu, plesu...', napisao je Raos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo