NAKON UVOĐENJA NAJSKUPLJEG PARKIRANJA U GRADU OGLASIO SE BANDIĆ: / Pojasnio svoju odluku i ukazao na mjesta s besplatnim parkingom

Image

Gradonačelnik Milan Bandić objasnio je gdje se nakon vrtoglavog poskupljenja parkirnih karti na Bundeku sada uopće može parkirati u tom kvartu.

24.6.2017.
10:43
VOYO logo

'Svim posjetiocima koji na Sportsko rekreacijski centar Bundek dolaze svojim vozilima na raspolaganju su javna ulična parkirališta u Ulici Damira Tomljanovića-Gavrana i SR Njemačke, te naseljima Središće i Zapruđe. Također je na raspolaganju i garaža Centra Bundek, te veliko javno parkiralište Velesajam – istok na kojem se radnim danom parkiranje naplaćuje do 16 sati po cijeni od pet kuna za cijeli dan, dok je vikendom parkiranje besplatno.

Image
NAJSKUPLJE PARKIRANJE U GRADU: /

Ukida se naplata po satu, a da biste ostavili auto traže vas 120 kuna

Image
NAJSKUPLJE PARKIRANJE U GRADU: /

Ukida se naplata po satu, a da biste ostavili auto traže vas 120 kuna

Upravo iz razloga što su ti parkirališni kapaciteti u pravilu dostatni za potrebe posjetitelja, u suradnji s Ustanovom upravljanje sportskim objektima, uspostavljen je novi režim prometa na području Bundeka kako bi se reducirao broj motornih vozila i njihovo zadržavanje na vodo-zaštitnom području Bundeka čija je primarna namjena sportsko-rekreacijskog karaktera', objasnio je gradonačelnik Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za sve koji će imati potrebu vozilima dolaziti na područje Bundeka radi dostava za proslave, piknike, ugostiteljske objekte, te razna događanja u organizaciji Grada ili građana, moći će i dalje slobodno pristupiti uz uvjet parkiranja isključivo na centralnom parkiralištu, te ispod Mosta Slobode, gdje će parkiranje do 15 minuta biti besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komunalni redari sve će nadzirati

Parkiranje izvan označenih parkirališta, po zelenim površinama i pješačkim stazama biti će nadzirano od strane komunalnog i prometnog redarstva Grada Zagreba kako bi se svim posjetiteljima osigurao prostor za ugodan i siguran boravak u ovoj sportsko rekreacijskoj oazi Grada Zagreba', dodao je Bandić.

Prema novom sustavu naplate parkiranja oko parka Bundek ukinuta je naplata po satu, te se od sada parking na Bundeku naplaćuje samo po danu i to po cijeni od 120 kuna. To je za 20 kuna više od dnevne karte za zagrebačku 1. zonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo