Nakon svađe s Kerumom Fani završila u bolnici

Ljubavnica splitskog gradonačelnika Fani Horvat u poodmakloj trudnoći primljena je u bolnicu, a kući je puštena nakon dva dana. Po nju je došao brat Saša, a ne Kerum.

10.12.2009.
10:24
VOYO logo

Buduća majka Kerumova djeteta na Klinici za ženske bolesti i porode na Firulama ležala je do srijede. Kako tvrde svjedoci, u bolnici se nije pojavio Željko Kerum, što je potaklo nagađanja o naglom zahlađenju odnosa između mlađahne Fani Horvat i njezina dvostruko starijeg partnera.

Fani je u bolnicu navodno dospjela nakon svađe s budućim suprugom. Iživcirana i preplašena za zdravlje bebe, zatražila je pomoć splitskih liječnika specijalista koji su bez problema stabilizirali stanje buduće majke i njezina nerođenog čeda, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerumovu ljubavnicu nerviraju i njegovi noćni provodi, koje mnogi opravdavaju tvrdeći da je splitski gradonačelnik pod stresom te da ga noćni život opušta za novi radni dan.

Kerum zasad živi na jahti u ACI-jevoj marini, a Fani u majčinu stanu u središtu Splita. Par je ovih dana trebao useliti u obiteljsku kuću na splitskim Mejama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912090078006 arti-200910250181006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo