samo Superlativi na račun Lijepe naše / Nakon partijanja po južnom dijelu naše obale, vrijeme je došlo i na Istru i Dimensions festival!

Osmjesi na licima jučer su vladali i pulskom Arenom. Počeo je Dimensions festival, prepun dobre glazbe, atraktivnih lokacija i posjetitelja iz cijelog svijeta

27.8.2015.
18:20
VOYO logo

Organizatori Dimensions festivala vjeruju da će u četiri dana festivala na zarazne elektronske ritmove plesati čak 7 tisuća ljudi. Neke od njih pitali smo za dojmove. Superlativi na račun Lijepe naše samo su se nizali!

Nakon partijanja po južnom dijelu naše obale, vrijeme je došlo i na Istru. Mjesto radnje Pula, a povod - Dimensions festival.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Puli smo već 6 godina i za mene i ostale organizatore, ovo je drugi dom. Ne mogu zamisliti da smo igdje drugdje", poručio je Jonathan Scratchley, organizator i DJ.

Predivan ambijent pulske arene malo će koga ostaviti ravnodušnim. Rado mu se vraća i jedno poznato lijepo lice u prilično opuštenom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad me tu snimate s polumokrom kosom! Bila sam i prošle godine i mislim da će mi ovo postati tradicija", izjavila je Natali Dizdar, pjevačica.

Dolaziti ovamo moglo bi postati tradicija i brojnim turistima koji su sinoć okupirali Arenu. Čak 300 DJ izmjenit će se u 4 dana na 10 pozornica ovdje u Areni i na tvrđavi Punta Kristo. Za naše goste sa svih strana svijeta - totalna egzotika!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ovdje bili ranije. Doznali smo preko interneta za ovaj festival i došli jutros", kazao je Nate, turist iz Hong Konga.

"Obožavam ovaj amfiteatar! Imate predivnu zemlju, sve je ovdje predivno!", dodaje Mia, turistica iz Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje smo na odmoru i vidjeli smo da se održava ovaj festival. Oduševili smo se! Lokacija je sjajna, nemate često priliku partijati na ovakvom mjestu. Vrijeme je odlično, ljeto je u Hrvatskoj i sve je savršeno", oduševljen je Wolfgang, turist iz Njemačke.

"Ovo je neponovljivo i jedinstveno iskustvo! Iznajmili smo i predivnu vilu tu malo niže i sve je savršeno", poručio je Charlie, turist iz Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduća četiri dana koliko će festival trajati najavljuju odlično vrijeme, pa ne sumnjamo da će zabava biti vrhunska. Oni će slike nasmijanih lica i dobre zabave nositi sa sobom po cijelom svijetu, propagirajući naš turizam. Tako se to radi!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo