NAKON MARATONSKE SJEDNICE /

Najpoželjnija udavača na političkoj sceni napokon odlučila: HSS na izbore ide sa SDP-om!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Zastupnica HSS-a u Europskom parlamentu Marijana Petir ranije je izjavila kako joj je neprihvatljiva koalicija HSS-a sa SDP-om

7.7.2016.
22:01
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

JASTREBARSKO - Hrvatska seljačka stranka (HSS) će na predstojeće prijevremene parlamentarne izbore izaći u predizbornoj koaliciji s SDP-om, odlučio je većinom glasova u četvrtak kasno navečer u Jastrebarskom Glavni odbor HSS-a.

"Na temelju izvješća pregovaračkog tima HSS-a, Glavni odbor HSS-a donosi odluku da HSS sklopi sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore 2016. i izbore za Europski parlament 2019. sa SDP-om i njegovim koalicijskim partnerima", izjavila je Hini glasnogovornica HSS-a Petra Vresk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP je navodno HSS-u ponudio mjesto potpredsjednika Vlade, Ministarstvo poljoprivrede i još četiri do pet saborskih zastupnika.

Zastupnica u Europskom parlamentu i članica HSS-ova Predsjedništva i Glavnog odbora Marijana Petir ranije je izjavila kako joj je neprihvatljiva koalicija HSS-a sa SDP-om jer te dvije stranke, rekla je, baštine bitno drugačiji sustav vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni odbor HSS-a ima 134 člana, a kvorum je na sjednici činilo 110 HSS-ovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo