OD EUFORIJE DO ŠOKA / Najpopularnija navijačica: Predsjednica emotivno proživljava svaku utakmicu Vatrenih

Predsjednica u ulozi strastvene navijačice, očito je film koji bi Hrvati uvijek rado gledali

25.3.2019.
20:49
VOYO logo

Vatreni navijači na ulicama Budimpešte. I jednako vatrena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Navijala je jučer za reprezentaciju s tribina, i sama se pohvalila fotografijom na Facebooku, te zaključila - uvijek s vama, uvijek vjerna..

Emotivno je proživljavala svaki trenutak utakmice, od euforije do šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica u ulozi strastvene navijačice, očito je film koji bi Hrvati uvijek rado gledali. 

"Vidim da ona uvijek ide na te tekme i to, to je lijepo za vidjeti. Mislim da je to dobro, da pokazuje podršku", kaže Stjepan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista lijepa i pametna žena", kaže Željko. 

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dobro, ja to podržavam. Kamo sreće da se i neki drugi ugledaju na njezin primjer što toliko prati sport i naše sportaše, i to mi se svida", kaže Marijan.

Toliko prati sport da je nakon utakmice s Azerbajdžanom detaljno analizirala hrvatsku igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obzirom da prvi put igra ovaj postav, bilo je dobro prvo poluvrijeme tako tako, malo su previše bili u sredini, zapravo u zaleđu, obzirom da smo igrali, 90 posto utakmice je bilo na azerbejdžanskoj polovici. Od one dvije šanse jednu su iskoristili....", analizirala je predsjednica utakmicu.

I na kraju je, poput pravog sportskog izbornika zaključila: "Malo je popustila koncentracija, u drugom poluvremenu smo bili puno bolji. Nadam se da ćemo više osnažiti u napadu i bti malo agresivniji i krenutI malo više u koordniaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato ona uspješno koordinira na svim sportskim terenima. Istina, najzastupljenija je u nogometu, ali voli i prati tenisku reprezentaciju, jednako pozorno i strastveno kao i našu rukometnu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo