Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
kulinarski vrh svijeta /

Najbolja slastičarka svijeta, Čakovčanka za Direkt otkriva: 'Više volim sol nego šećer, umjesto čokolade koristim grah'

Delicije ove 34-godišnje Čakovčanke prepoznao je najstroži žiri svijeta i sinoć je u Amsterdamu okrunjena kao best pastry chef

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Nastavljamo s rubrikom najbolji smo, bravo Hrvatska. Nakon cestovnog osvojili smo kulinarski vrh svijeta. Maša Salopek najbolja je slastičarka na svijetu. Da, na svijetu.

Delicije ove 34-godišnje Čakovčanke prepoznao je najstroži žiri svijeta i sinoć je u Amsterdamu okrunjena kao best pastry chef. Inače, specifičnost Best Chef nagrada je da pobjednike biraju isključivo profesionalci iz restoranske industrije, dakle riječ je o najprestižnijoj nagradi struke.

Maša Salopek radi u Sloveniji, glavna je slastičarka vrhunskog slovenskog restorana Hiše Franko, a slastičarstvo je završila na sisačkom institutu Kul IN. Za Direkt se javila danas s aerodroma na putu kući i otkrila nam svoje kulinarske tajne.

Više pogledajte u videu:

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike