'slom ortačkog kapitalizma' / Najavljivana kao knjiga koja će potresti Vladu: Treba li strahovati zbog Dalićkine priče o Agrokoru?

Pompozno najavljivana, knjiga bivše potpredsjednice vlade donosi detalje sastanaka, ali i njenu stranu priče oko lex Agrokora i grupe Borg

28.10.2018.
21:00
VOYO logo

Kako je Vlada odbila Todorića i kako su izgledali njihovi susreti, u detalje opisuje Martina Dalić. No, kako je i sama rekla prije 6 dana: "Ne treba nitko strahovati, svi ćete biti pozvani."

Ipak, knjiga bivše ministrice već danima izaziva veliku zainteresiranost. No, rijetko tko misli da će izazvati baš neku buru. "Ne vjerujem da će u toj knjizi nešto spektakularno izaći što do sada nije bilo poznato javnosti", kazao je Vladimir Terešak, pravni predstavnik HDZ-a.    

Javnost više zanima hoće li netko snositi odgovornost nakon što su iscurili mailovi grupe Borg oko izrade Lex Agrokora. "Državno odvjetništvo provodi izvide koliko je meni poznato. No ja ne vidim za sada, a poglavito uzimajući u obzir da je trgovački sud i voski trgovački sud prihvatio i potvrdio ovo sve što se uradilo, ja ne vidim odgovornost ni premijera ni ministara koji su postupali u tome, no svoju odluku će reći državno odvjetništvo", smatra Terešak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od sudionika Lex Agrokora - odvjetnik Šavorić kojemu se zbog cijelog slučaja sudi i u odvjetničkoj komori, medije izbjegava. Guverner Vujčić ne vidi problem u odlasku na promociju knjige Martine Dalić gdje će držati i govor. Pitanje je samo kakav će efekt na Ivicu Todorića ostaviti knjiga Martine Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo