Najavljen snijeg na Badnjak, moguć bijeli Božić!

Vremenska prognoza za Badnjak i Božić se u posljednjih nekoliko dana promijenila, te je u pojedinim nizinskim krajevima Hrvatske čak moguć i bijeli Božić.

19.12.2012.
9:46
VOYO logo

Iako su prije nekoliko dana prognostičari za Božić najavljivali zatopljenje i promjenjivo vrijeme diljem zemlje, stvari su se sada okrenule. Već za vikend u kontinentalnom dijelu zemlje vrijeme će se pogoršati, te je moguća kiša, a u višim dijelovima i snijeg.

Za Badnjak je na zagrebačkom području najavljeno promjenjivo vrijeme uz mogućnost snijega u prvom dijelu dana. Jutarnje temperature past će do -5 stupnjeva, a maksimalne dnevne iznosit će 1 Celzijev stupanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično će biti i u drugim nizinskim dijelovima u unutrašnjosti, a snijega bi moglo biti i u gorskim dijelovima zemlje, gdje će se jutarnje temperature spustiti i do -10 stupnjeva.

Na području Istre i Kvarnera za Badnjak i Božić moguća je slaba kiša, a na području Dalmacije vrijeme će ostati otprilike jednako – prevladavat će uglavnom sunčano vrijeme s maksimalnom dnevnom temperaturom od oko 10 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo