LJUBAVNIČINA OSVETA / Na što je sve spremna ostavljena i gnjevna ljubavnica?

Image

Tko od nas nije upoznao normalnu i savršeno zdravu ženu koja nije malo poludjela nakon što ju je ostavio voljeni muškarac?

15.10.2013.
9:08
VOYO logo

U izdanju Mozaik knjige na police knjižara stigao je debitantski roman Tamar Cohen, LJUBAVNIČINA OSVETA.

Roman u kojem će se prepoznati nekolicina žena... Jeste li se ikad zapitali "Na što je sve spremna ostavljena i gnjevna ljubavnica?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom krimi romanu odnosa koji je pisan u formatu dnevnika i u prvom licu, Sally vas uvlači u svoje situacije toliko jako da čitajući stranicu za stranicom osjećate njezine emocije. Emocije ostavljene žene.

To je priča o ljubavnici, braku, odvojenosti, odrastanju, muškarcima, ljubavi, mržnji i osveti. Nakon što je dugogodišnji ljubavnik (Clive) ostavi, manično očajna ljubavnica (Sally) odlazi u ludilo. Pročitajte ovaj roman koji je sve samo ne lagano i romantično štivo sa šokirajućim krajem (nikada ne biste pogodili što će se dogoditi).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misliš da si me se riješio?

Misliš da si završio priču?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti si tako, tako u krivu!

Sally i Clive su proveli pet godina u strastvenoj vezi. On ju je sada ostavio kako bi se posvetio supruzi i obitelji, a Sally je prepuštena samoj sebi. Sve počinje običnom šetnjom pokraj njegove kuće i svraćanjem u restoran u kojem radi njegov sin. Potom Sally postane prijateljica s Cliveovom suprugom i kćerkom na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali to je u redu, zar ne? Mislim, to su savršeno normalne stvari. Zar nisu?

Od filma "Fatalna privlačnost" nismo doživjeli raspad jedne ljubavne veze prikazan na tako oštar, ciničan i uznemirujući način.  Naposljetku, tko od nas nije upoznao normalnu i savršeno zdravu ženu koja nije malo poludjela nakon što ju je ostavio voljeni muškarac?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamar Cohen slobodna je novinarka, a "Ljubavničina osveta" prvi je roman koji je napisala i postala slavna. Napisala je i romane "Tuđe vjenčanje" i "Rat supruga". Živi u Londonu sa suprugom i dvoje djece.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo