skrivio prometnu / Na raskrižju teško ozlijeđen 82-godišnji vozač: Iz trake za skretanje u desno skrenuo u lijevo, pa ga 'pokupio' kombi

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijskim očevidom je utvrđeno da je upravo on i skrivio prometnu nesreću, pa će nakon oporavka dobiti i obavezni prekršajni nalog

31.8.2018.
13:10
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U sudaru osobnog automobila i kamiona jučer je na raskrižju Prilaze Većeslava Holjevca, odnosno karlovačke “brze ceste” i Tomislavove ulice teško ozlijeđen 82-godišnji vozač, piše KAportal.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je upravo on i skrivio prometnu nesreću, pa će nakon oporavka dobiti i obavezni prekršajni nalog. Što se točno dogodilo na raskrižju u centru grada policija je opisala u svom današnjem redovnom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 82-godišnjak i kretao se prometnom trakom namijenjenom za kretanje vozila koja u raskrižju skreću u desno, ali se ulaskom u raskrižje nastavio kretati ravno te nepropisno skrenuo u lijevo, iako se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, kažu u policiji.

Tom je prilikom u njegov automobil udario teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osobni automobil odbačen je u stup semafora i stup javne rasvjete, a 82-godišnji vozač je teško ozlijeđen. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, a 82-godišnjem vozaču obavezni prekršajni nalog, dodaju u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo