NA NEODREĐENO: / Porezna uprava zapošljava 87 ljudi po cijeloj zemlji

Image
Foto: Pixsell/Ilustracija, Duško Jaramaz

Oglašeni natječaji se odnose za zaposlenike u cijeloj zemlji, a najviše ih se traži za područje središnje Hrvatske.

16.7.2015.
16:26
Pixsell/Ilustracija, Duško Jaramaz
VOYO logo

Porezna uprava Ministarstva financija raspisala je natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme. Četvero djelatnika traže za Središnji ured u Zagrebu, a ostale za područne urede po cijeloj Hrvatskoj.

Najviše zaposlenika traži se za područje središnje Hrvatske: Zagreb, Krapinu, Samobor i Zaprešić. Natječaji se odnose i na područne urede u Dalmaciji, Slavoniji, Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidate čeka testiranje i razgovor

Za sve kandidate provest će se testiranje koje se sastoji, navode, od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata te razgovor s komisijom.

Testirat će se i znanje rada na računalu, ali obvezno je psihološko testiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu se prijaviti kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, ali su ga dužni položiti najkasnije u roku od šest mjeseci od isteka probnog rada.

Način testiranja te mjesto i vrijeme održavanja testiranja bit će objavljeni na web stranici Ministarstva financija, Porezne uprave i na web stranici Ministarstva uprave najmanje pet dana prije testiranja. Bit će objavljeni i podaci o plaći pojedinom radnom mjestu za koje je raspisan natječaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo