Na čiju ste pobjedu u HDZ-u spremni uložiti pare?

Ako ste mislili da je kampanja za predsjednika HDZ-a dosadna, prljava i da nemate ništa od nje, onda je važno da znate da je upravo postala zanimljivija.

9.5.2012.
13:55
VOYO logo

Jedna kladionica prikuplja ovih dana novac ljubitelja kocke i klađenja i to preko leđa najveće nam oporbene stranke. Naime, možete uložiti novac na najvjerojatnijeg ili najomiljenijeg kandidata za predsjednika HDZ-a. Postoji mogućnost klađenja na prolazak u drugi krug izbora, ali i na pobjednika.

Ako ste skloni brzoj zaradi i riziku, najbolje je da svoj novac bacite na Domagoja Ivana Miloševića, kojemu su šanse mizerne prema procjeni kladionice. On ima koeficijent 20, pa teoretski na njemu s uloženih sto možete zaraditi čak dvije tisuće kuna. Praktično, vjerojatnije je da nećete dobiti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavite li svoj novac na Tomislava Karamarka, to je već druga priča - on ima koeficijent 1.90, što znači da mu kladioničari predviđaju pobjedu. Aktualna predsjednicaJadranka Kosor, ima puno slabije šanse (koeficijent 3). Slijedi ju Milan Kujundžić s tek nešto slabijim prognozama (3.20), a tek onda na red ide potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović (4.50) te spomenuti Milošević (20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo