PRED NAMA BURAN KARNEVALSKI VIKEND / Na Dječjoj karnevalskoj povorci preko 5.000 maškarica u 69 grupa!

Image

Pred Riječanima i gostima je iznimno bogat vikend Riječkog karnevala – uz najsimpatičniju Dječju karnevalsku povorku tu je atraktivno bordanje uz samo more na Carnival Snowboard Sessionu ali i brojni drugi programi

28.1.2016.
14:51
VOYO logo

Vikend pred nama svakako će obilježiti najslađa povorka maškarica na daleko, a istog se dana – u subotu – održava i niz drugih događanja: borda se uz samo more na Carnival Snowboard Sessionu, u Toweru se traži najbolji imitator na showu „Tvoja maska zvuči poznato“, pleše se i pjeva u Circolu, a u Ex port Deltu dolazi Prljavo kazalište.

Nedjelja nije za odmor, već pravac Pehlin, gdje se održava jubilarni 25. Maškarani Pehin, 110. godina broji Gradska glazba Trsat koja isti dan održava svoj tradicionalni karnevalski koncert, a na Zametu i u Circolu ponovno plešu najmlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko srce Riječkog karnevala ponovno ćemo pokazati na dobrovoljnom davanju krvi, a na konferenciji za medije predstavljen je i program Maškaranog maratona Radio Rijeke.

Malo finale Riječkog karnevala, Dječju karnevalsku povorku, najavila je Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke. Od milja zvana „mala“ povorka, brojnošću sudionika neće biti tako mala jer će se ove subote 30. siječnja od 13 sati u centru Rijeke gledateljima pokazati preko 5.000 maškarica u 69 grupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o Riječkom karnevalu pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo