Na biralištima Josipović, Milanović, Kosorica...

Jadranka Kosor, Zoran Milanović i predsjednik Ivo Josipović izašli su na birališta uglavnom u pratnji obitelji te su zaokružili glasačke listiće.

4.12.2011.
12:56
VOYO logo

Predsjednik Ivo Josipović glasovao je u 9 sati na biračkom mjestu u Palmotićevoj ulici. Nakon obavljene građanske dužnosti, obratio se novinarima izražavajući nadu u bolju budućnost države.

''Vjerujem da će nova Vlada poduzeti sve da se izađe iz gospodarske krize. Mi smo moderno društvo s novim izazovima i problemima koje treba riješiti. Suradnja s dosadašnjom Valdom je nekada bila bolja, nekada lošija, ali se nadam da će s novom biti bolja'', komentirao je predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je oko 8 sati došao na biračko mjesto u Osnovnoj školi Petra Zrinskog u Zagrebu u društvu supruge Sanje. Na upit novinara kako će provesti izborni dan Milanović je rekao da će prvi nedjelju podijeliti na dva dijela. Prvi dio će posvetiti obielji, sportu i glazbi,a drugi službi i služenju. Na istom biračkom mjestu svoj glas dao je i bivši predsjednik Stjepan Mesić.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor glasovala je ujutro u 1. izbornoj jedinici na biračkom mjestu 117, u Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša. Kosor nije željela komentirati slab izlazak dijaspore na izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo