programI stipendiranja / Na 5. Sajmu stipendija više od 40 izlagača te poseban 'Riječki kutak'!

Image
Foto: Thinkstockphotos

Institut za razvoj obrazovanja organizira 5. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci koji će se održati 13. listopada 2016. na Sveučilištu u Rijeci u zgradi Sveučilišnih odjela (od 10 do 15 sati).

10.10.2016.
9:41
Thinkstockphotos
VOYO logo

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Njemačka, a na Sajmu će sudjelovati više od 40 izlagača iz Hrvatske i 10 zemalja Europe i svijeta koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja predstavljaju se stipendije i drugi oblici financijske potpore za studiranje, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Posjetitelji Sajma u Rijeci moći će na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna novina ovogodišnjeg Sajma u Rijeci bit će tzv. Riječki kutak, odnosno poseban, vizualno istaknut i centralno smješten izlagački dio Sajma na kojemu će posjetitelji Sajma imati priliku saznati sve o stipendijama koje dodjeljuju Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.

Više pročitajte na portalu Riječan.IN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo