INCIDENT SE DOGODIO U TRILJU /

Oglasio se DORH u slučaju brata ministra Šipića koji je napadnut nožem

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nanio mu je reznu ranu na lijevoj ruci te mu je pružana liječnička pomoć

13.10.2024.
13:27
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu predložilo je istražni zatvor za 49-godišnjaka koji je nožem napao Zvonimira Šipića (54), brata ministra demografije i useljeništva Ivana Šipića i vikao "zaklat ću te'. Incident se dogodio u petak, 10. listopada oko 9.30 sati u Trilju, točnije na ulazu u ambulantu Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Šipić je tada rekao da čovjeka koji ga je napao poznaje površno i da incident nema veze ni s njim, ali ni s bratom. Nanio mu je reznu ranu na lijevoj ruci te mu je pružana liječnička pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz DORH-a su izvijestili da je dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu proveo "dokaznu radnju prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1975.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju iz članka 118. stavak 1. u svezi članka 34. Kaznenog zakona/11".

Image
'HUŠKALI I PODGRIJAVALI' /

Domovinski pokret pronašao 'krivca' za napad na brata ministra Šipića

Image
'HUŠKALI I PODGRIJAVALI' /

Domovinski pokret pronašao 'krivca' za napad na brata ministra Šipića

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 10. listopada 2024. u Trilju, prišao zaustavljenom vozilu u kojem je bio oštećenik, pa u nakani da ga teško tjelesno ozlijedi, zamahnuo nožem prema njegovoj glavi na što je oštećenik kako bi se obranio podigao ruku, pa ga je osumnjičenik ubo u podlakticu. Oštećenik je uslijed navedenog zadobio laku tjelesnu ozljedu", kažu u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sucu istrage predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

POGLEDAJTE VIDEO: Ministar Šipić: 'Veći poticaji daju se za magarce nego za bebe'. Ipak, demografske mjere nije predstavio

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo